Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Παρουσιάστηκε η β΄ φάση της μελέτης για τις προοπτικές αξιοποίησης του Ολύμπου στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας

Θα παρουσιαστεί σε ανοικτή εκδήλωση στους φορείς του νομού

Η μελέτη διερεύνησης της προοπτικής, των δυνατοτήτων και των τρόπων αξιοποίησης του Ολύμπου σε αναπτυξιακή κατεύθυνση παρουσιάστηκε στα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης του έτους το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της μελετητικής εταιρείας παρουσίασαν τη β΄ φάση της έρευνας στο πλαίσιο της οποίας αναπτύσσονται οι δυνατότητες και οι προοπτικές  αξιοποίησης του μυθικού βουνού προς όφελος της παρολύμπιας περιοχής αλλά και όλης της χώρας.

Στο επίκεντρο της συνολικής μελέτης τίθεται η φυσιογνωμία της περιοχής καθώς και οι παρεμβάσεις που απαιτείται να γίνουν με συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό σε επιμέρους τομείς, με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και διατυπώθηκαν προτάσεις από τη πλευρά των μελών του Δ.Σ. ενώ, όπως σημείωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί, σε ανοικτή εκδήλωση, η επίσημη παρουσίαση της μελέτης στους φορείς της Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη εξειδικευμένη μελέτη που εκπονείται  μετά την έκδοση του νέου Προεδρικού Διατάγματος για τον Όλυμπο και αφορά σε συγκεκριμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με βάση τα νέα δεδομένα, τις σύγχρονες διεθνείς πολιτικές σε άμεση σύνδεση με τρόπους χρηματοδότησης.

Προηγούμενο Διεξαγωγή εξετάσεων του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στην «Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων»

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας